KRIŽALJKA SE RJEŠAVA

Mario Mandžukić put Bordeauxa ili Salzburga

Najbolji je mladi napadač u Hrvatskoj već nekoliko sezona, a pozornost je skrenuo na sebe kad je zabio RB Salzburgu
Zagreb, 200809.Kvalifikacijska nogometna utakmica za ulazak u Uefinu Europsku ligu izmedju zagrebackog Dinama i skotskog Heartsa.Na slici: Mario Mandzukic.Foto: Drago Sopta / CROPIX
 Drago Sopta / CROPIX

Prema pisanju austrijskih i francuskih medija, za 24-godišnjeg napadača Dinama zainteresirani su salzburški Red Bull i Bordeaux - obje momčadi koje su ovoga ljeta ostale bez svojih udarnih napadačkih igli. Marc Janko preselio je u Twente, a Marouane Chamakh u Arsenal.

- Mario Mandžukić najbolji je mladi napadač u Hrvatskoj već nekoliko sezona, a pozornost je skrenuo na sebe prošlog ljeta kada je zabio Red Bullu u Salzburgu - prenosi austrijski sportski portal sportnet.at, te dodaje:

- Jankovim mjestom upražnjeno je mjesto vođe napada.

Slična stvar je i u taboru prošlogodišnjeg prvaka Francuske - Chamakh je preselio u Arsenal, a novi trener Jean Tigana ( Laurent Blanc preuzima reprezentaciju) morat će mu naći pravu zamjenu. Dok Austrijanci ne navode neka druga imena, web-stranica nacionalne francuske televizije TF1, navodi imena Boboa, 25-godišnjeg napadač Bešiktaša, Dagoberta, 27-godišnjaka iz Sao Paula, te Davida Trezegueta kao najveću konkurenciju Mandžukiću.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. rujan 2024 01:52