'OUT' DO KRAJA SEZONE

Mariju Mandžukiću zbog ozljede propada transfer!

Nakon što je Mandžukić u ponedjeljak obavio pregled magnetskom rezonancom, ozljeda koju je zaradio u dvoboju s Hajdukom pokazala se težom no što se pretpostavljalo...
Zagreb, 171209.Stadion Maksimir.Nogometna utakmica Uefine Europske Lige, skupine A, 6. kolo izmedju Dinama i rumunjskog Temisvara.Na slici: Mario Mandzukic tuzan nakon fulane sanse.Foto: Drago Sopta / CROPIX
 Drago Sopta / CROPIX

Loša vijest za Marija Mandžukića. Nakon što je jučer obavio pregled magnetskom rezonancom, ozljeda koju je zaradio na utakmici s Hajdukom pokazala se mnogo težom no što se pretpostavljalo. Dijagnoza glasi; istegnuće medijalnog kolateralnog ligamenta koljena!

- Mandžukić neće moći igrati do kraja ove sezone - kazao je Dinamov liječnik Saša Janković.

Ta vijest o Mandžukićevoj ozljedi znači da toliko najavljivani transfer u inozemstvo dolazi pod veliki upitnik. U klubu su nam govorili da Mandžo nema nikakvih ponuda i da si je sam kriv za to. Istina, ovu sezonu, naročito proljetni dio sezone, Dinamov napadač nije odigrao u velikom stilu. Točnije, bio je prilično samozatajan.

- Neće trebati operativni zahvat. Mandžukić će se liječiti konzervativnom metodom - zaključio je dr. Saša Janković.

To je ipak ljepša informacija za najboljeg Dinamovog strijelca. Ali temeljem svega može se zaključiti da Mandžukić neće biti prodan ovog ljeta. Tko će kupiti ozlijeđenog igrača koji nije blistao ovog proljeća? Teško da će se naći takav kupac. Mandžo je tako izgubio i utrku za najboljeg strijalca Lige, s obzirom da neće moći igrati sa Šibenikom i Karlovcem, neće se moći niti pomaknuti s brojke 14.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. rujan 2024 01:52