MNOGO PROBLEMA

Mandžukić na treningu ide ko' avion unatoč ozlijedi

Da se utakmica s Koprom igra u nedjelju, Zajec ne bi našao igrače koji bi popunili službeni zapisnik
 Branimir Boban / Cropix

ZAGREB - Opasnost za Dinamo definitivno se ne krije u Miranu Pavlinu. Uz dužno poštovanje prema fantasistu s Alpa, koji u biografiji ima tri sezone u Portu, smatramo da je kvaliteta Milana Badelja svjetlosnim godinama udaljena od Pavlina.

Polovanca dajemo gratis

Čovjek od kojeg bi “modri” trebali strepiti zasigurno nije ni Kristijan Polovanec, kojeg maksimirska publika više pamti po duhovitom transparentu “Prodajemo Mikića-Polovanec gratis”, nego po njegovu nogometnom umijeću. Ne bi to trebali biti niti “bomboni” trenera Kopra Nedžada Okčića koji je Dinamo okvalificirao terminom “najveće sportske institucije” i da Koper nema što izgubiti. To za Dinamo, naime, znamo i sami iako možda nije loše da nas netko s vremena na vrijeme na to podsjeti.

Najveći problem za Dinamo vreba u ozljedama, jer Maksimir je trenutno “bolnica na kraju grada”. Da se utakmica s Koprom igrala u subotu, Dinamo ne bi mogao popuniti zapisnik. Na Hitrecu ih je treniralo tek 15, a to je stvar koja se ozbiljnom klubu ne smije dogoditi.

Nije bilo Šimića, Bišćana i Cufrea. Vrsaljko, Ademi i Kramarić su s mladom reprezentacijom, a Dodo i Ibanez su trčkarali. Uzmimo u obzir da Mandžukić i Morales također nisu fit, da nema Tomečaka, a posljedice trbušnog zida, otkrili smo u subotu, ima i Slepička. U prijevodu, Dinamo nema sposoban kadar za europsku premijeru, pa makar ona počinje s Koprom. Zajec je svjestan problema, ali i vlastite nemoći po tom pitanju.

- Kaj ja tu mogu - kaže Zeko i dodaje: - Valjda će se krvna slika do utorka malo popraviti.

Crma mačka na treningu

Nepopravljivi optimist. Apsolutno. Možda je na takvo Zekino stanje utjecao Mandžukić koji je, unatoč ozljedi, na treningu išao kao avion. S lakoćom je Mandžo zabijao iz svih kuteva, uz neizostavni smiješak na licu koji nije skinula niti crna mačka koja se odnekud pojavila na travnjaku... Simbolika. Ma ne, to bi već bilo previše...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. rujan 2024 01:53