NEPODOBNI BBB-ovci

MAMIĆEV OBRAČUN S NAVIJAČIMA Svima koji su bili na Sjeveru zabranjen ulaz na stadion u četvrtak

 CROPIX

Svi navijači Dinama koji su bili smješteni na sjevernoj tribini u utakmici protiv Osijeka dobili su zabranu kupovine ulaznica za dvoboj Europske lige s Red Bull Salzburgom u četvrtak.

U Maksimiru su odluku donijeli kako bi se zaštitili od eventualnih nereda a uporište su pronašli u Zakonu o sprečavanju nereda na sportskim natjecanjima.

- Na prošloj domaćoj prvenstvnoj utakmici između Dinama i Osijeka sa sjeverne tribine su se mogle čuti uvrede na rasnoj osnovi a bilo je i pirotehnike - objasnila je povod za takvu odluku glasnogovrnica Dinama Sandra Špičić i nastavila:

- S obzirom na do da znako kako UEFA gleda na takvo ponašanje i povijest koju Dinamo upravo zbog toga ima u njihovim natjecanjima, klub je odlučio iskoristiti svoje pravo da kao organizator odbije prodati ulaznicu osobama za koje raspolaže saznanjem da su se ranije protupravno ponašala - objasnila je.

Konkretno, Dinamo je temelj za svoju odluku pronašao u članku 32. stavku 7. Zakona o sprečavanju nereda na sportskim natjecanjima.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. rujan 2024 09:27