DOJMOVI IZ MÜNCHENA

MAMIĆA RASPLAKALI NAVIJAČI, EDUARDO PRIZNAO POGREŠKU 'Oči su mi zasuzile kada sam čuo pjesmu'

Dinamovi igrači pošteno su nakon teškog 5:0 poraza od Bayerna na Allianz Areni odali prizanje kvalitetnom suparniku. Oglasili su se i predsjednik HNS-a Davor Šuker i izvršni predsjednik Dinama Zdravko Mamić.
 Cropix

Dinamov tragičar Eduardo, krivac kod dvaju golova, je kazao:

"U prvom poluvremenu smo radili neshvatljive pogreške i nije se moglo vratiti. Ne bježim od svoje loše partije. Morao sam bolje reagirati pri prvom i trećem golu. Kod 1-0 ostavio sam svoj kut jer sam bio uvjeren da će Costa ići na centaršut, a Götze me uhvatio na krivoj nozi kod trećeg gola".

"Svakoj momčadi na svijetu je teško protiv Bayerna. Oni su momčad koja ne prašta pogreške. Nakon 3-0 bilo je jasno da je nemoguće išta očekivati", zaključio je Machado.

Marko Rog je igrao zadnjih pola sata:

"Trebali smo biti malo agresivniji u pristupu, ali treba čestitati Bayernu jer je bolja momčad. Evidentno je kako nismo navikli na brzi nogomet, i to je prelomilo utakmicu. Naravno, uz naše pogreške".

Dokapetan Arijan Ademi je bio realan: "Dali smo sve od sebe, nismo mogli biti agresivniji jer ih nismo mogli uhvatiti na terenu".

Na njegovo se mišljenje nadovezao Marko Pjaca:

"Nije sramota izgubiti od ove momčadi, koja je trenutno u najboljoj formi na svijetu. Imaju sve što treba imati kandidat za naslov prvaka Europe. Možda smo prebrzo pali, ali ono što smo odigrali u nastavku može biti putokaz za ubuduće".

Utakmici je nazočio i predsjednik HNS-a Davor Šuker.

"Razlika u kvaliteti je ipak prevelika, i to je bilo vidljivo u ovoj utakmici. Pohvalio bih navijače Dinama koji su pokazali kako se bodri svoj klub. Bez ijednog incidenta i izgreda, navijali su tijekom 90 minuta i pružili pravi primjer. Ponosan sam na njih.

Izvršni predsjednik Dinama Zdravko Mamić također je pohvalio fanove 'modrih':

"Oči su mi zasuzile kada sam čuo pjesmu s tribina i navijače koji su nerijetko nadglasali domaćine. Nažalost, namjerili smo se na jačeg protivnika".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 15:31