GAZDA ODLUČIO

Mamić: U novu sezonu krećemo s istim trenerom i istom momčadi!

'Ostaje 99 posto ove momčadi! To je važno naglasiti. Bit će to treća uzastopna sezona u koju krećemo u gotovo istom sastavu, a sad i s istim trenerom. To se nikad nije dogodilo!'
Zagreb, 040109.Maksimirska 128. Prostorije NK Dinama.Konferencija za medije Zdravka Mamica povodom izjave Ivana Sibera u jucerasnjoj emisiji RTL-a Duel u kojem su se sucelili predsjednicki kandidati Ivo Josipovic i Milan Bandic.Foto: Ronald Gorsic / CROPIX
 Ronald Goršić / CROPIX

S velikim nestrpljenjem očekivao se sastanak Izvršnog odbora Dinama u ponedjeljak. Ali ispast će po onoj staroj: “tresla se brda, rodio se miš”. Jučer smo se čuli s izvršnim dopredsjednikom Zdravkom Mamićem, koji je i definitivno otklonio sve dvojbe.

- S Krunom Jurčićem idemo u slijedeću sezonu!

A kako će izgledati momčad Modrih slijedeće sezone? Bilo je dosta različitih prognoza i špekulativnih naslova. Prva informacija glasi da niti jedna službena ponuda nije stigla da Dinamovu adresu. Ali i da jest, odnosno ako i stigne, teško da će se u konačnici realizirati. Zdravko Mamić je po tom pitanju bio decidiran.

- Ostaje 99 posto ove momčadi! To je važno naglasiti. Bit će to treća uzastopna sezona u koju krećemo u gotovo istom sastavu, a sad i s istim trenerom. To se još nikad nije dogodilo!

Otići će Karlo Primorac i Ante Tomić. Mathias Chago se vraća. Otići će samo u slučaju da mu se otvori nekakav strani transfer. Kad je Ilija Sivonjić u pitanju, još se ne zna vraća li se u Dinamo ili će slijedeću sezonu igrati za Lokomotivu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 02:46