A PUN JE K'O BROD

Mamić u Holdingu molio isplatu 7,5 milijuna kuna duga

Tema sastanka bio je dug od 7,5 milijuna kuna za sponzorski ugovor koji Uprava Holdinga Dinamu već dulje vrijeme odbija isplatiti
 zagrebancija.com

Zaista su teška vremena došla pred Dinamo kada Zdravko Mamić, osoba koja na televiziji kaže da je "pun ko brod", mora dolaziti na sastanak kod Ive Čovića i moliti da mu se isplate novci, piše Zagrebancija.com .

Iako se ovaj sastanak pokušao držati u strogoj tajnosti, Zagrebancija.com već je jučer saznala za njega, te uspjela na izlasku iz Holdinga poslikati srdačan rastanak Mamića i Čovića koji je izvršnog dopredsjednika otpratio sve do izlaza iz zgrade direkcije.

Izvršni dopredsjednik Dinama, naime jutros je došao u 10 sati u Zagrebački holding na sastanak sa Ivom Čovićem kako bi umilio predsjednika uprave Holdinga da isplati 7,5 milijuna kuna koje Holding duguje Dinamu. Taj iznos je naime posljednja od četiri rata četverogodišnjeg sponzorskog ugovora kojeg je prije tri godine sa Dinamom potpisao Slobodan Ljubičić, bivši šef Uprave Holdinga.

Kako portal Zagrebancija.com doznaje pouzdanih izvora bliskih Mamiću vrijednost tog ugovora je 30 milijuna kuna. Od te cifre Holding je do sada isplatio 22,5 milijuna kuna, dok ostatak isplate odgađa već dulje vremena.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 14:24