DERBI U MAKSIMIRU

MAMIĆ SMIRUJE STRASTI 'Ništa se neće dogoditi zbog narušenih odnosa. Pa nećemo ih poslati na Sjever'

 Ranko Šuvar/CROPIX

Dinamo želi trijumf za kraj, Hajduk pak hoće da slavlje Modrih zbog titule bude siromašno.

- Ogledi s Hajdukom su uvijek stvar prestiža i ogromnog suparništva, sezonu želimo završiti na najbolji mogući način, te potvrditi naslov prvaka po enti put - kazao je trener Modrih Zoran Mamić.

Modri su u crnom nizu na koji nisu navikli, izgubili su tri utakmice zaredom, takvi se podaci tretiraju “povijesnom statistikom”. Je li Mamić zabrinut?

- Gubitak finala Kupa je poraz koji nismo htjeli. Međutim, treba respektirati Rijeku, evo opet im čestitam na uspjehu. Bili su spretniji i sretniji od nas. Ali taj gubitak neće poremetiti sve ono što smo radili posljednjih pet-šest mjeseci.

Kakav Hajduk očekuje?

- Neopterećen. Ali sigurno se žele iskupiti za poraze koje su od nas doživljavali u posljednje vrijeme. Nema sumnje da će dati sve od sebe.

Očekuje li nevolje zbog narušenih odnosa dvaju klubova?

- Na terenu nije bilo nikada nekakvih većih iskri. Svi ti dečki se dobro poznaju, igrali su mnogo utakmica, nisam vidio iskakanja. Na terenu neće biti problema.

A u loži? Gdje će biti smještena Hajdukova delegacija?

- Oni uvijek sjede u loži Maksimir. Tako će biti i ovaj put. Mi s tim nemamo problema. Svaki naš gost ima adekvatno mjesto. Ništa se specijalno neće dogoditi zbog tih narušenih odnosa. Nećemo Hajdukovu delegaciju poslati na tribinu sjever gore!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. rujan 2024 13:31