BITKA ZA SUNCE

Mamić: Ovo ozračje i dekor pobudili su u meni inat da ostanem u nogometu

Predsjednik Hajduka tokom cijele utakmice je gestikulirao, a nakon crvenog kartona počeo prijetiti ostatku lože Maksimir
Zagreb, 240310.Stadion Maksimir.Prva polufinalna nogometna utakmica Hrvatskog kupa izmedju Dinama i Hajduka.Na slici: Mario Mandzukic, Mario Maloca.Foto: Nenad Dugi / CROPIX
 Nenad Dugi / CROPIX

ZAGREB - Prvi su se iz svečane lože počeli spuštati hajdukovci. I laik bi ih lako prepoznao prema osmjesima “od uha do uha”. Jako Andabak bio je zadovoljan rezultatom, ali smatra da su glavni sudionici u njegovoj investiciji života bili bliže pobjedi.

- Trebali smo izvući još bolji rezultat - smatra Andabak, kojeg smo pokušali isprovocirati pitanjem o “bugarskoj skupštini”. Neuspješno...

- Mamić to kaže i kada ne misli tako. Motivira time svoje igrače i meni osobno to ne smeta.

Smeta li to Jošku Svaguši nismo saznali.

- Neću komentirati Mamića. Radije bih pohvalio navijače koji su bili na vrhunskoj razini - rekao je predsjednik Hajduka dok se pomalo borio s riječima. Ne znamo je li vino u loži bilo iz Dalmacije, ali Svaguša se definitivno nije štedio... Možda je zbog toga bijesan napustio svoje mjesto nakon što je Buljat postao “ponosni vlasnik” crvenog kartona.

- Vidjet ćete vi u Splitu! - navodno je zaprijetio okupljenom društvu. Međutim, o tome nakon utakmice niti riječi. Radije se okrenuo uzvratu na Poljudu.

- Tamo je Hajduk uvijek favorit - bio je kratak predsjednik Hajduka, a malo kasnije se iz lože spustio Zdravko Mamić.

- Prvi put otkada sam ovdje, nisam tužan što Dinamo nije pobijedio. Jesam vas iznenadio? - dočekao nas je Mamić na “volej”. Kredit za iznenađenje već smo potrošili kada smo vidjeli da nije “zbrisao” s utakmice prije kraja.

- Ovo nogometno ozračje i dekor pobudili su u meni inat da ostanem u nogometu - padali su bomboni iz ustiju izvršnog dopredsjednika koji se zaigrao trenera pa je prenio dojam o zbivanjima na travnjaku:

- Bili smo bolji i dominantniji, ali Špaco je stari lisac. Muči nas realizacija. Ipak, uoči uzvrata sam optimist. Do te mjere da vjerujem u pobjedu na Poljudu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 05:03