DONESENA ODLUKA

Mamić: Jurčić ostaje još jednu sezonu!

Mamićeva objava da na Jurčića računa i sljedeće sezone vjerojatno je tek manevar kojim se želi otupiti potraga za njegovim nasljednikom
Zagreb, 270410.Maksimirski stadion.Dario Simic novi igrac Dinama, nakon 12 godina, vratio se u maticni klub poslije Intera, Milana i Monaca.Foto: Drago Sopta / CROPIX
 Drago Sopta / CROPIX

ZAGREB - “Mogu se kladit da Kruno odlazi čim je Zdravko najavil da ostaje”, stiže SMS velikog znalca “projekta Maksimir”. A u džep bi za tu okladu i sami malo dublje zavukli ruku... Bili su novinari kao djevice u haremu kada je izvršni dopredsjednik danas okrenuo ploču i objavio:

- U idućoj sezoni Dinamo će voditi Kruno Jurčić.

I to u trenutku kada se više nitko ne pita da li on odlazi, nego kad se na veliko kalkulira tko će ga zamijeniti. Bili su to u međuvremenu Jurčević, Pamić, Kranjčar, Šušak pa od danas čak i Vahid Halihodžić. Možda je to sedativ, kako Jurčiću, tako i svlačionici...

Ali Dinamova igra, mišljenje je i struke i tribine, ne daje Jurčiću nikakvu zaleđinu da bi se mogao nadati da će biti šef klupe iduće sezone. Uostalom, Vlak je otišao nakon jednog poraza, a Jurčićev Dinamo igra slabo cijelo proljeće.

- Mi se vozimo za Vinkovce i čitamo u novinama kako mu tražite zamjenu, a on se mora pripremiti za motivacijski govor. Nije u redu - pojadao se Butina nakon poraza od Cibalije.

Možda je upravo takva klima ono što Mamić pokušava sanirati pa je dojurio s ovakvim “apaurinom” iz Rogaške, servirao kopernikanski obrat i - vratio se u mir dežele.

Dojma smo da je ovo bio tek manevar kojim pokušava otupiti medijsku potragu za nasljednikom i kupiti mir nužno potreban za završnicu sezone, a konačno rješenje Jurčićeve sudbine prolongirat će se do 13. svibnja i posljednjeg kola HNL-a i proslave naslova prvaka države. Iako, proslavu po svom ukusu Mamić priprema već ove subote.

- Rekli su mi da igrači nisu ništa spremali ni za Zagreb, a ni poslije Vinkovaca. Odlučio sam da rezerviram muziku jer ja u subotu slavim.

Bez obzira na to koliko to gordo zvuči u ušima navijača, kako Dinamo igra, bod protiv Hajduka bit će u rangu pobjede. Samo da umjesto Roma ne zasvira kakav komorni orkestar.



Simic u Dinamu

Uploaded by mihmek22. - Discover the latest sports and extreme videos.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 05:08