EGZIBICIONIST S PLESA

Mamić: Ispričavam se za svoje javne nastupe!

 Ronald Goršić / Cropix

Dinamov izvršni dopredsjednik Zdravko Mamić gostovao je u inMagazinu gdje je dao intervju Mirni Berend. Voditeljici se od svih javnih nastupa Dinamovog čelnika najviše svidio striptiz na Plesu nakon pobjede nad Ajaxom, a, po svemu sudeći, imat će prilike ponovno uživati u Mamićevim egzibicijama.

- Nakon tog slavlje prilazile su mi pripadnice ljepšeg spola i govorile kako bi opet uživale u mom nastupu. I zato obećajem da ću se ponovno skinuti, ovoga puta do kraja, kada Dinamo ostvari neku važnu europsku pobjedu - najavio je stariji Mamić.

Izvršni dopredsjednik priznao je da je pretjerao kada je u emisiji Otvoreno izvrijeđao novinara Nacionala Berislava Jelinića.

- Međutim, kada dnevno čitate na 'kile' tekstova koji nemaju veze s istinom, jednostavno nemate izbora - brani se Maminjo.

- Ako sam nekome nanio bol u svojim javnim nastupima, iskreno se ispričavam! Sve moje burne i kontroverzne reakcije samo su posljedica nečega što je tome prethodilo - izjadao se Mamić i krenuo s pohvalama na svoj račun:

- U životu nisam vidio niti upoznao osobu veće socijalne osjetljivosti nego što sam ja. No, postoje ljudi koji mi stalno žele podvaliti i jednostavno moram puknut' - kaže Dinamov čelnik koji je svoje ponekad iskrivljeno ponašanje pokušao opravdati stalnim napadima na njega.

- Moj klub sljedeće godine slavi 100 godina postojanja. Naša djeca i unučad će čitati da je u periodu kada sam ja bio predsjednik Uprave Dinama klub osvojio više trofeja, nego prijašnjih 90 godina ukupno. To je fakt! - pohvalio se Mamić, a intervju nije mogao proći bez spomena Ćire Blaževića koji je otputovao u Kinu u novu avanturu.

- Lijep je osjećaj kad učenik i sin nadmaši svog oca, ali financijski to nisam uspio - dometnuo je Maminjo.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. rujan 2024 16:46