NE MOŽE IZ MAKSIMIRA

MAMIĆ 'Imamo alate kako zadržati Alena. Sammir? Radimo na tome da potpiše novi ugovor'

'Teoretski oni to mogu ne ispoštovati, ali postoje i alati protiv toga. Uvjeren sam da do toga neće doći'
 AFP

Zakuhalo se na relaciji Dinamo - obitelj Halilović. Nakon istupa Sejada Halilovića u Jutarnjem listu u kojem je otac Dinamova nogometaša prozvao klub da nije zaštitio Alena od naklapanja o ponudama Tottenhama i Bayerna, oglasio se Zoran Mamić.- Ne želim preko medija polemizirati s ocem, a ono što mislim o tim izjavama zadržao bih za sebe. Rekao sam mu što mislim. Kao otac ima svoje razmišljanje, a jasna je osjetljivost kada je u pitanju dijete.

Mamić je usput priznao kako je i klub neke stvari mogao napraviti pametnije i bolje, ali greške se događaju.

- Neke su manje, neke više bolne, ali to je tako u poslu - rekao je prije nego što je krenuo na bit stvari. Nagađa se kako bi Alen mogao napustiti Dinamo sljedeće godine uz minimalnu odštetu propisanu Uefinim pravilnikom.

- Dokument koji su potpisali klub i Alenovi roditelji, veže nas na višegodišnju suradnju. Teoretski oni to mogu ne ispoštovati, ali postoje i alati protiv toga. Uvjeren sam da do toga neće doći. Vjerujem da će Alen ostati u Dinamu i uskoro biti jedan od glavnih igrača.

Upitan je i ostanak Sammira. I dalje važe koja je najbolja opcija za nastavak karijere.

- Radimo na tome da potpiše novi ugovor, ali pita se i njega. Ako odluči da ne želi, onda ćemo maksimalno koristiti njegove usluge i poželjeti mu sreću. Nadam se da će shvatiti kako mu je ovdje lijepo, potpisati ugovor i ostati.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 04:40