POGLED U BUDUĆNOST

Mamić: Badelj ostaje, a Dinamu treba Mark Viduka

Predsjednik Uprave najavljuje da neće biti senzacionalnih transfera, a u potrazi su za pravim napadačem uz kojega bi stasao mladi Kramarić
Karlovac, 221109.Stadion Branko Cavlovic - Cavlek.Nogometna utakmica 1. T-Com HNL, 15 kolo.Karlovac - Dinamo.Na fotografiji: Milan Badelj i Andrej Kramaric.Foto: Ronald Gorsic / CROPIX
 Ronald Gorsic / CROPIX

ROGAŠKA SLATINA - Kada je u pitanju kadar koji Mamić ovo ljeto planira dati u ruke Jurčiću (ili možda Jurčeviću), on i u Rogaškoj polako dobiva određene konture. Najvažnija vijest je da definitivno nema prodaje. Barem ne onih vitalnih igrača, s time da u tu rubriku nećemo svrstati Marija Mandžukića.

On će gotovo sigurno otići iz kluba, naravno pod uvjetom da ponuda bude donekle prihvatljiva.

- Nema šanse da prodamo Badelja - odgovorio je Mamić na pitanje o budućnosti najboljeg igrača Dinama. Kada je o kupnji riječ, “modri” su u potrazi za napadačem.

- Nama treba Mark Viduka. Nemojte me krivo shvatiti, nisam mislio direktno na njega, iako možda niti to ne bi bilo loše. Dinamo treba takav profil napadača uz kojega bi stasao mali Kramarić.

Mamić je posebno osjetljiv po pitanju mladića, rekordera po golovima u mlađim kategorijama koji se još traži.

- Stavili smo Kramariću veliki teret na leđa. I vi novinari, i ja koji sam mu dao taj čuveni broj 9. Pa mi pričamo o dečku koji još nema 20 godina. Uz jednog velikog napadača on bi samo napredovao. Baš kao što je Ibanez dobio sigurnost uz Cufrea.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 22:36