ODGOVOR IZ OSIJEKA

'Lovren vrijedi 8,5 milijuna, a Vida 1,5? Ma nemojte!'

Slovacka, Zlate Moravce, 181109.Kvalifikacijska utakmica Hrvatske U-21 nogometne reprezentacije za Europsko prvenstvo.Na fotografiji: Domagoj Vida i Nikola Kalinic slave drugi gol za Hrvatsku.Foto: Ronald Gorsic / CROPIX
 Ronald Gorsic / CROPIX

OSIJEK - Lovren se pakira iz Maksimira. Tko će ga naslijediti? Vida!? Dinamo ga želi i očekuje da Osijek upristoji cijenu za mladog reprezentativca Hrvatske.

Domagoj Vida načelno je odlučio ostati u Osijeku najmanje do ljeta, Ivan Cvjetković Tarzan kao njegov menadžer stao uz najavu... Je li se nešto u međuvremenu promijenilo u njihovu razmišljanju, a s obzirom na upražnjeno mjesto među modrima, čak i nije toliko bitno dok god Osijek ima ugovor s mladim igračem do ljeta 2011. godine. A u Osijeku, iako praznih džepova, trenutačno nisu zagrijani za trgovanje s Dinamom za novac spomenut u novinama.

- Mislim da smo sve rekli za Vidu u posljednje vrijeme... i ne bih ponavljao. Cijenim Dinamo, cijenim Zdravka Mamića, ali ako Lovren vrijedi 8,5 ili 10 milijuna eura, ne može Vida biti 1,5 milijun eura. Ma nemojte! To u Dinamu dobro znaju. Ali, mislim da će se ionako tek na ljeto razgovarati - ustvrdio je sportski direktor NK Osijek Dragan Vukoja, ne želeći otkriti koja je to cijena koju Osijek traži za mladog braniča.

Pa ipak, ako su, a navodno jesu, već dopola prodali Josipa Kneževića u Moskvu, Osijek je stvorio pretpostavku pregovaranja oko Vide, a smanjivši vlastitu besparicu. Navodno, kada bi netko pokazao 3,000.000 eura, Vida bi “letio k’o metak”.

- Velim, neću reći iznos, mora biti više nego što se priča o milijun i pol - kaže Vukoja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. rujan 2024 09:23