PROMJENA U ZAGREBELLU

Lokica naslijedio Blaževića na klupi Zagreba

Nogometni klub Zagreb nakon odlaska legendarnog Miroslava Ćire Blaževića dobio je novog trenera, a on se zove Vjekoslav Lokica. Tu vijest potvrdio nam je i predsjednik Zagreba Daržen Medić.

- Novi trener naše seniorske momčadi je Vjekoslav Lokica.

Novog trenera Zagreba, koji je dosad, u sovjoj prilično bogatoj karijeri u 1. HNL čak četiri puta trenirao Šibenik, a po jednom Rijeku, Osijek i Marsoniju, bio je trener slovenskog prvoligaša Primorja iz Ajdovščine, te BiH premijer ligaša Posušje. Dok je u 2. HNL dva puta bio trener Solina, te po jednom Zagorca i HD-a, uhvatili smo za izjavu u njegovom rodnom Splitu:

- Dosada sam u nekoliko navrata bio vrlo blizu trenerske klupe Zagreba, no nikada nije došlo do te ralizacije. No, nakon razgovora s predsjednikom kluba Draženom Medićem i dopredsjednikom Tomislavom Čilićem za samo dvije minute smo se sve dogovorili pa ću nakon punih pet godina nakon odlaska iz HD-a, gdje mi je bilo jako dobro, ponovno biti trener u našoj metropoli gdje se uvijek osjećam iznimno dobro. Cilj je napraviti što više u situaciji u kojoj se trenutačno nalazi klub iz Kranjčevićeve ulice. Imat ću sjajne uvjete za rad, kakve nikada dosada u svojoj karijeri imao i to je ono zbog čega sam iznimno zadovoljan. S pripremama za novu sezonu krenut ćemo 1. srpnja, u 18 sati na Zagrebellu - rekao je novi trener Zagreba Vjekoslav Lokica, kojeg očekuje i te kako zahtjevan posao u situaciji kad je Zagreb u ozbiljnim, financijskim i igračim problemima.

No, treba sumnjati da će vrsni splitski trener svoj posao odraditi na najbolji mogući način.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 22:16