PRAVA SITNICA

Legia želi Vrdoljaka, cijena: 2 milijuna eura

 Ronald Goršić / Cropix

Iako su prijelazni rokovi u zapadnoj Europi zaključeni, čak trojica Dinamovih igrača su na izlaznim vratima. Ivica Vrdoljak, Etto i Mario Mandžukić! Najbliži odlasku je Vrdoljak, za kojega je poljska Legia Varšava spremna platiti odštetu od 1,000.000 eura, ali je Zdravko Mamić nepopustljiv, traži - 2,000.000.

I Etto se boji za svoju karijeru, posebno nakon što se nametnuo Šime Vrsaljko, kojega je i trener Jurčić najavio kao sigurnog člana udarne momčadi. Etto je svojedobno bio pred vratima Toulousea, ali su se ispriječile neke “sitnice”, iako on ima klauzulu u ugovoru da ga Dinamo mora pustiti ako kupac istrese na stol 2,000.000 eura. No, francuski klub se u HNS najavio da će i ovog proljeća pratiti Dinamova nogometaša, što znači da Toulouse nije odustao.

Mariju Mandžukiću su trenutačno zatvorena vrata zapada, ali istok bi ga dočekao raširenih ruku. Od ukrajinskih klubova spominje se Šahtar, a od ruskih Dinamo Moskva, koji je u ovom času financijski stabilniji i od Spartaka, i od CSKA, gdje je inozemnu karijeru počeo Ivica Olić. Moskovljani mogu platiti više i od Zenita iz St. Peterburga.

Kako iz Dinama sve češće cure glasine da bi “Mandžukić ipak mogao biti prodan”, to je znak da se najbolji Dinamov igrač više ne protivi odlasku na istok te da je Dinamo Moskva spreman platiti ono što Mamić traži. A kad je Mandžukić u pitanju, sumnjamo da će cijena biti manja od 8,000.000 eura.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 08:41