KONKRETNA PONUDA

Legia iz Varšave nudi za Vrdoljaka 800.000 eura!

 Vladimir Ivanov / Cropix

Legia iz Varšave želi dovesti Dinamovog defenzivnog veznog Ivicu Vrdoljaka! Nudi odštetu Dinamu u iznosu od 800.000 eura, ali poljski izvori tvrde da bi mogli pristati i na milijun eura. Prijelazni rok u Poljskoj traje do kraja veljače, pa nema nikakvih problema oko eventualne kupovine, pišu Sportske novosti.

SAZNAJTE SVE O SPORTU NA PORTALU SPORTSKE NOVOSTI

Ivica Vrdoljak ima dozvolu Dinama za odlazak u inozemstvo, pa ako Zdravko Mamić pristane na odštetu koju nudi Legija, Vrdoljak bi mogao put Poljske. Međutim, problem bi ipak mogla biti ta odšteta, Modri su naučili prodavati igrače za mnogo veću cijenu, pa poljska ponuda izgleda kao džeparac za kupovinu kokica u kinu.

No s druge strane, ako Vrdoljak žarko želi otići, mislimo da će Mamić biti popustljiv, jer ima adekvatnu zamjenu na njegovoj poziciji, mladog Argentinca Adriana Calella. Argentinac je bio dobar na pripremama i najavio da bi ova proljetna sezona trebala biti razdoblje za njegov 'boom’. Inače, Vrdoljak je početkom prijelaznog roka imao neke ponude iz Bundeslige, ali nisu bile konkretne. Ova iz Legija ima okus konkretnosti, a slijedećih dana ćemo saznati hoće li biti realizirana.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 09:02