ZASJEDAO NO HAJDUKA

Križanac još uvijek ‘visi’, Strinić sve bliže Dnjepru

Nadzorni odbor Hajduka nije donio nijednu konkretnu odluku. Križanac je blizu Poljuda koliko i daleko, a Strinić je u Zagrebu, gdje mora produžiti putovnicu. Treba mu za Tursku ili Ukrajinu
 Vojko Bašić / Cropix

SPLIT - Najvažnija vijest s NO odbora Hajduka je to da su odgovori na sva otvorena pitanja - odgođeni. Za početak produžuje se natječaj za izbor novih čelnika Hajduka. Potvrdio je to predsjednik NO-a Petroslav Sapunar koji nije želio potvrditi ono o čemu se spekulira, a to je da su na Poljud stigle malobrojne i nezadovoljavajuće prijave.

Grbić ostaje do ljeta

- Mnogo je aktivnosti u klubu - momčad se priprema za odlazak u Tursku, još traje prijelazni rok, a imamo i proslavu rođendana. Zato nemamo razloga žuriti s natječajem - ponudio je svoje objašnjenje Sapunar.

Kako bilo, Hajduk će dočekati stoti rođendan pod vodstvom Josipa Grbića, a može se zaključiti da će aktualni predsjednik ostati i dalje, vjerojatno do ljeta.

Hajdukovi čelnici prihvatili su program proslave stotog rođendana, a glavna događanja održat će se 13. veljače. Odgovori na ključna pitanja ostala su u zraku. Na tapetu je prodaja Ivana Strinića i dovođenje Ivice Križanca.

- Naš stav je da želimo profilirati igrače koji su nam potrebni, i da se želimo osloniti na ono što imamo, a tek onda odlučiti koga dovesti.

Strinić u Zagrebu

Vrijeme istječe jer momčad u srijedu ide na pripreme u Tursku.

- Što se tiče Križanca, žao mi je što je zbog neke nespretnosti ispalo da ne želimo s njim razgovarati. Naprotiv, upoznali smo ga i razgovarali o njegovim planovima i mogućnostima. Radi se o vrlo kvalitetnoj osobi. Nismo još zaključili te razgovore.

Odlazak Ivana Strinića je izgledan, iako Sampdoria nije mogla pristati na uvjete Hajduka (4 milijuna eura), pa se aktualizira ponuda ukrajinskog Dnjepra.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 13:30