MIZERNA MINUTAŽA

KRIZA U INTERU Inicijativa navijača: 'Maknite Mazzarrija i spasite Matea Kovačića!'

"Mazzarri, barem kada je sve riješeno - spasimo Kovačića", ironično je stajalo na transparentu koji su donijeli navijači, a Walter Mazzarri nije komentirao njihovu želju
 AFP

Mateo Kovačić ove sezone nije u milosti trenera Intera Waltera Mazzarrija, a navijači se baš i ne slažu s Mazzarrijevim odlukama po pitanju korištenja hrvatskog reprezentativca.

Navijači Intera sve glasnije izražavaju nezadovoljstvo limitiranom minutažom za Matea Kovačića , pa su se ispred trening centra Intera okupili i istaknuli transparent kojim su izrazili podršku hrvatskom veznjaku.

Odluka trenera

Legendarni igrač Intera i talijanske reprezentacije Sandro Mazzola složio se kako Kovačić igra premalo, no isto tako ostavlja odluku Mazzarriju.

- Istina je da Mateo igra premalo, ali teško je procijeniti zašto je tako ako nemate uvid u treninge. Isto tako lakše je u igru postaviti mladog igrača ukoliko imate dobar rezultat i igrate dobro nego ako je suprotno. Sve ovisi o karakteru igrača. Ukoliko je igrač kvalitetan, dat će svoj doprinos bez obzira na vrijeme koje je proveo u igri - ustvrdio je Mazzola.

“Mazzarri, barem kada je sve riješeno - spasimo Kovačića”, ironično je stajalo na transparentu koji su donijeli navijači, a Walter Mazzarri nije komentirao njihovu želju.

Inače, europski mediji već tjednima pišu o Kovačićevom nezadovoljstvu grijanjem klupe i promjenom sredine. Spominjali su se Manchester United, Arsenal, Liverpool, Chelsea, Borussia Dortmund.

Zimsko pojačanje Intera Brazilac Hernanes tvrdi kako je kriza milanske momčadi prolazna i uvjeren je u kvalitetu svojih suigrača. Inter je u kritičnoj fazi sezone u nizu od četiri utakmice bez pobjede i pod upitnikom mu je ulazak u Europsku ligu, međutim Hernanes i dalje vjeruje u kvalitetu svojih suigrača.

Momčad s potencijalom

- Jako sam sretan što sam ovdje, bez obzira na posljednje rezultate, Inter je veliki klub. Imam 28 godina, potpuno sam sazrio kao igrač i uživam u klubu. Trenutna forma je samo prolazna kriza i to sam već iskusio u karijeri - smatra Hernanes.

Brazilski reprezentativac tvrdi kako je ipak očekivao nešto lakši posao i bolje rezultate kada je stigao u klub.

- Očekivao sam lakši posao jer smo nanizali četiri pobjede kada sam došao, međutim uslijedila je određena kriza. Još uvijek ništa nije nepopravljivo, gledamo prema kraju sezone i nadamo se dobrom plasmanu. U ovo vrijeme koliko sam u Interu vidio sam veliku kvalitetu u momčadi, čak i kod onih igrača koji manje igraju. Ova momčad ima veliki potencijal koji će i potvrditi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 12:31