BORBA ZA TROFEJ

Kranjčar: I s Tottehamom želim FA Cup

 AFP

" Niko Kranjčar zna kakav je osjećaj podići pehar pobjednika FA Cupa, a čvrsto je uvjeren da to iskustvo može ponoviti i ove sezone sa Spursima", piše to na službenoj internetskoj stranici kluba s White Hart Lanea pred subotnji ogled Tottenhama i Leeds Uniteda u četvrtom kolu natjecanja.

"Hrvatski veznjak opisao je osvajanje FA Cupa s Portsmouthom 2008. godine, najvećim uspjehom klupske karijere", dodaje se na web-stranici koja podsjeća da su iz natjecanja već ispali Manchester United i Liverpool.

- FA Cup je natjecanje koje želimo osvojiti, kvalitetu u svojim redovima imamo, a premda moramo i odmoriti neke igrače, oni koji će igrati učinit će to dobro. Osvajanje naslova bilo bi sjajna stvar za naše navijače, ali i za nas same. A, i menadžeru bi bilo drago da se time može pohvaliti - veli Kranjčar, koji se potom podsjetio na šampionski hod Portsmoutha tim natjecanjem:

- Lijepo je osvajati trofeje, a FA Cup je nešto posebno. Njegovo osvajanje vrhunac je moje klupske karijere. Naslovi u Hrvatskoj su nešto što se podrazumijeva kad igrate za zagrebački Dinamo ili splitski Hajduk, ali kada sam stigao u Portsmouth nitko od nas to nije očekivao. Zato taj naslov za mene i jest tako poseban - zaključio je hrvatski veznjak momčadi čije boje brane još Luka Modrić i Vedran Ćorluka.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 16:45