DVA KLUBA U IGRI

KRAMARIĆ OTIŠAO U ENGLESKU 'Sve je moguće. Prvo letimo u London, pa idemo u Leicester'

Ne mogu ništa pričati, oprostite - kazao je usput Kramarić i otišao prema zrakoplovu za London
 Tomo NIčota

Informacije su mijenjale jedna drugu. Kramarić je sve dogovorio s Chelseajem i u Londonu će potpisati ugovor s klubom sa Stamford Bridgea! Onda su riječki izvori i neki mediji, pa čak i engleski, okrenuli priču i doznali da će Andrej Kramarić potpisati za Leicester, jer je Rijeka u zadnji tren prihvatila ponudu kluba sa začelja Premiershipa, navodno, devet milijuna eura odmah plus još tri milijuna bonusa!

S takvim smo, oprečnim, informacijama stigli na Pleso, odakle je Andrej Kramarić, u ponedjeljak odletio za Englesku. Prvo je na aerodrom stigao riječki menadžer Predrag Rački, u društvu Ivana Mancea pomoćnika Rijekina sportskog direktora. Samo po sebi zanimljivo, jer Rački je posrednik u poslu s Leicesterom.

- Ja sam samo posrednik, pitajte direktora - rekao je Rački.

Ali, samim time što je u ovom zrakoplovu dokaz je da je Leicester opasno u igri.

- Neću vam ništa govoriti, ali dok se ne potpiše sve je moguće. Letimo u London, pa idemo i u Leicester - samo je kazao je samo Rački.

Ivan Mance ostao je zakopčan, kao i Kramarić, koji je stigao u društvu Boška Balabana i Vicenza Cavalierea, ljudi koji su dosad imali ulogu posrednika u poslu s Chelseajem. Kramarić dobro raspoložen, nasmijan, s dvije pune torbe uza se. Očito, nema se namjeru tako brzo vratiti.

Tomo Ničota

- Ne mogu ništa pričati, oprostite - kazao je usput i otišao prema zrakoplovu za London. Zanimljivo društvo, svakako, predstavnici zainteresiranih strana, tko zna, možda je konačna odluka pala u zrakoplovu. Ono što smo ipak uspjeli saznati jest da je, zbog procedure s radnom dozvolom, teško ishoditi 'potpis za Chelsea pa posudba u Leicester'. Nije nemoguće, ali teško. Kako će to točno na kraju izgledati, vidjet ćemo... Ono što je sigurno, najbolji strijelac lige i šarena delegacija otišli su bez namjere da se Kramarić vrati kao Rijekin igrač. Ta mogućnost uoči leta nije postojala...

Tomo Ničota

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 11:52