MODRIĆ I KRANJČAR KASNE

KOVAČ SKRAĆUJE LISTU ZA PRIPREME Otpadaju Badelj ili Močinić, te Pašalić ili Iličević!

Vatreni u Austriju idu u petak 23. svibnja, prije toga okupljaju se u Zagrebu u srijedu i četvrtak

Niko Kovač u ponedjeljak će skratiti popis igrača za pripreme, u Bad Tatzmannsdorf neće voditi svih 30 koje je prijavio FIFA-i, na listi će vjerojatno biti 26 imena, tako govore najave. Vatreni u Austriju idu u petak 23. svibnja, prije toga okupljaju se u Zagrebu u srijedu i četvrtak. Uz tih 26 igrača izbornik ima i Luku Modrića i Niku Kranjčara koji neće biti na priprema u Austriji. Oni 24. svibnja igraju vrlo važne utakmice, Modrić za prvaka Europe, a Kranjčar za povratak u Premier ligu. Kovač će im dati koji dan odmora, no s ekipom će biti 31. svibnja u Osijeku na utakmici s Malijem.

Koja bi imena izbornik mogao ostaviti po strani? Kandidati su u prvom redu Badelj ili Močinić te Pašalić ili Iličević. Nekima od njih brzo će se rasplinuti san o SP-u.

Prije dvije godine Slaven Bilić morao je raditi promjene u zadnji čas jer bilo je problema s ozljedama, u Austriji su otpali Lovren i Iličević. Sada je stanje bolje, Kovač zapravo na raspolaganju nema samo suspendiranog Šimunića, te Maleša i golmana Kalinića.

Podsjećano, Mali je prva provjera, druga će biti 6. lipnja u brazilskom Salvadoru s Australijom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 13:25