MEDIJI SE RASPISALI

KAKO NIJEMCI VIDE DINAMO? Malo priče o igračima i utakmici, raspisali se o 'vladavini braće Mamić'

Pozabavili su se Nijemci i stanjem u hrvatskom nogometu i reprezentaciji, gdje opisuje Zdravka Mamića kao ključnog čovjeka, moćnijeg i od predsjednika HNS-a Davora Šukera.
 CROPIX

Uoči utakmice Lige prvaka između Bayerna i Dinama na Allianz Areni, njemački su mediji predstavili zagrebački klub svojoj javnosti.

No, manje su se koncentrirali na sastav Modrih i špekuliranja hoće li ili neće gosti parkirati autobus pred svojim golom, koliko su pisali o Mamićima i njihovom odnosu s navijačima.

T-Online na svojem portalu nudi tekst pod nazivom 'Braća Mamić vladaju Dinamom' u kojem se komentira da je pozitivna stvar oko kluba što više nema radikalnih navijača i huligana Bad Blue Boysa, ali se i podsjeća na nedavni boravak u pritvoru Zdravka i Zorana Mamića te optužnicu koju je protiv njih podignuo USKOK zbog sumnje u pronevjeru i utaju poreza.

'Nije ni čudo što Bad Blue Boysi viču Mamićima da su lopovi te da bojkotiraju utakmice. U München stiže oko 5000 navijača i svi će opet postavljati isto pitanje: Gdje je novac?' - piše u tekstu.

Autor se pozabavio i stanjem u hrvatskom nogometu i reprezentaciji, gdje opisuje Zdravka Mamića kao ključnog čovjeka, moćnijeg i od predsjednika HNS-a Davora Šukera. S tim u vezi se piše kako je i novi izbornik Vatrenih Ante Čačić zapravo Mamićev čovjek čije imenovanje nije najbolje sjelo navijačima Hrvatske.

I najtiražnija njemačka novina, tabloid Bild, koji se također bavi braćom Mamić.

'Braća Mamić su vladari hrvatskog nogometa' - stoji u tekstu gdje se također podsjeća na njihov boravak u pritvoru i optužnicu USKOK-a.

'Čak ih i zloglasni Bad Blue Boysi zaobilaze i više ne dolaze na utakmice' - piše njemački tabloid.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 23:37