KAKAV GAF

'Jurica Pandža, može komentar?Ja sam Boris, ali to je vaša sramota...'

Splićani su nakon utakmice objavili 'silenzio stampa' te je do izjava igrača bilo nemoguće doći. Što je vjerojatna posljedica ponašanja prema Jošku Svaguši

Uoči utakmice ispod zapadne tribine jedan je neidentificirani gledatelj spriječio predsjedniku Svaguši ulazak u svečanu ložu maksimirskoga stadiona. Međutim, tu i nije bio kraj nepriličnom ponašanju prema Hajdukovu predsjedniku. Svaguša je u stanci između dva poluvremen izašao iz lože da bi zapalio cigaretu, netko se našao s plastičnom bocom piva i spazivši ga zalio ga po odijelu. Svaguša nije reagirao. Također, pročulo se i da ga je netko pljusnuo u svečanoj loži, ali za tu je priču sinoć bilo nemoguće dobiti službenu potvrdu.

Da se nešto ružnu uistinu dogodilo, svjedoči i ponašanje Hajdukovih igrača poslije završetka utakmice. Splićani su objavili “silenzio stampa” te je do izjava igrača bilo nemoguće doći.

Usput, Boris Pandža u Maksimiru ponovo odigrao kvalitetnih 90 minuta. Uoči odmora Pandža je imao gaf s TV voditeljem, koji ga je u izravnom prijenosu predstavio kao Juricu Pandžu i naletio na igračevu kontru:

“Vaša je sramota što ne znate moje ime”.

VIDEO POGLEDAJTE OVDJE

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 02:40