OPTIMIZMA NE MANJKA

Jurčić: U dvije utakmice Splićani nas teško mogu iznenaditi

'Nadam se dobrom nogometu i spektaklu uopće. Poseban bi doživljaj bio igrati pred punim stadionom. Nama je svejedno igramo li u ožujku polufinale ili u svibnju finale'
 Drago Sopta / Cropix

Dinamo će u polufinalu Hrvatskog kupa odmjeriti snage s Hajdukom. Rezultat je to izvlačenja parova polufinala Hrvatskog kupa, na kojemu su kao drugi par izvučeni Šibenik i Varteks. Prva utakmica između Modrih i Bijelih na rasporedu je u srijedu, 24. ožujka u Zagrebu, a uzvrat se igra 14. travnja u Splitu, pišu Sportske novosti.

SAZNAJTE SVE O SPORTU NA STRANICAMA SPORTSKIH NOVOSTI

Svoj je komentar na ždrijeb dao i Krunoslav Jurčić, koji priželjkuje dobru atmosferu na zagrebačkom i na splitskom stadionu, te pravo sportsko navijanje.

- Nadam se dobrom nogometu i spektaklu uopće. Poseban bi doživljaj bio igrati pred punim stadionom. Nama je svejedno igramo li u ožujku polufinale ili u svibnju finale, Hajduk nismo mogli izbjeći. Što se tiče moje momčadi i igre, vjerujem u našu kvalitetu i uspjeh, a Dinamo je u prednosti i zbog toga jer se igraju dvije utakmice - optimističan je Kruno.

Izvlačenju je nazočio i Dinamov sportski direktor Zoran Mamić koji je izvukao svoj klub kao domaćina, dok je predstavnik Hajduka izvukao svoj klub.

- Izvlačili smo imena klubova po abecednom redu i ispalo je baš ovako. Svi u klubu priželjkujemo da utakmica bude pravi sportski događaj, s odličnom atmosferom na tribinama. Također vjerujem u naš dobar rezultat kojim bismo potvrdili kvalitetu - prokomentirao je Zoran Mamić.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. rujan 2024 01:50