SPLITSKA BUDUĆNOST

JOZINOVIĆ OSTAJE, LIMA ODLAZI, ANDRIJAŠEVIĆ SE MISLI Hajduk slaže momčad za iduću sezonu

S Limom smo pokušali razgovarati u više navrata, ali nažalost njegov menadžer traži za Hajduk visoke uvjete - rekao je predsjednik Bijelih Marin Brbić

Goran Jozinović produžio je ugovor s Hajdukom. Lijevi bočni 'bijelih' je ugovor koji je isticao idućeg ljeta produžio do 30. lipnja 2015. godine. Drugi je to igrač Hajduka koji je u zadnjih tjedan dana produžio ugovor, prvi je bio Milić.

- Ako smo se s Milićem dogovorili za pet minuta, s Goranom smo za dvije i pol. Nije bilo nikakvih problema - pojasnio je predsjednik uprave Hajduka Marin Brbić na konferenciji za medije na Poljudu te potvrdio kako je produžetak ugovora potpisan po istim uvjetima kao i dosadašnji, te ima fiksnu odštetu u slučaju transfera koja je poslovna tajna.

- Presretan sam što smo produžili suradnju. Ovdje sam počeo igrati, ovo mi je najdraži klub. Zaista mi je drago što ćemo produžiti suradnju. Meni se nigdje ne žuri. Nemam želju da forsiram odlazak. To sam pokazao potpisom - rekao je Jozinović.

Dakle Jozinović ovog ljeta ne odlazi?

- Naša je želja da ostane barem još jednu godinu, ali takva je situacija da nažalost ne možemo sa sigurnošću ništa tvrditi - rekao je Brbić.

No još je ostalo igrača kojima ugovori ističu, mnogima iduće godine. Limi ovog ljeta?

- S Limom smo pokušali razgovarati u više navrata, ali nažalost njegov menadžer traži za Hajduk visoke uvjete. On će nas najvjerojatnije ovog ljeta napustiti. Želja nam je zadržati okosnicu momčadi koliko je god to moguće.

U ljeto 2014. godine ističu ugovori Andrijaševića i Maloče?

- S Andrijaševićem su razgovori obavljani i još traju, nismo se još uvijek dogovorili što ne znači da nećemo. Cilj nam i Franka zadržati još jednu sezonu. S Marijem ćemo sjesti, ali mislim da je on bliži odlasku nego ostanku, iako još nemamo ponudu koja bi nas zadovoljila. Sjesti ćemo s njim i njegovim predstavnikom Pašalićem koji kao što znate ima visoki udio u transferu.

Lovre Kalinić?

- S njim smo blizu dogovora. Ozobiću istječe ugovor, on je igrač na posudbi. Vukovića ćemo pokušati transferirati ovo ljeto. S Oremušom ćemo razgovarati.

A radi se i po pitanju kadroviranja izvan travnjaka.

- Radimo na novom sportskom direktoru, imamo kandidate. Nitko neće mijenjati Fredija Fiorentinija.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 18:26