'OPERACIJA BALE'

JE LI MOGUĆE? Van Gaal šalje na posudbu u PSG petog najplaćenijeg nogometaša u povijesti?

MANCHESTER, ENGLAND - SEPTEMBER 27: Angel di Maria of Manchester United runs with the ball during the Barclays Premier League match between Manchester United and West Ham United at Old Trafford on September 27, 2014 in Manchester, England. (Photo by Laurence Griffiths/Getty Images)
 Laurence Griffiths / Getty Images / 2014 Getty Images

Louis Van Gaal se pošto-poto želi riješiti petog najskupljeg igrača u povijesti nogometa. Nizozemac, tvrde izvori bliski Old Traffordu, ne želi nakon samo godinu dana Angela Di Mariju u Manchester Unitedu. Iako su prošlog ljeta za Argentinca platitili čak 75 milijuna eura, što je najveći transfer u povijesti Uniteda, čini se kako je Nizozemac ravnodušan prema loptačkim umijećima Di Marije.

Van Gaal ima opciju da pošalje Argentinca u PSG na posudbu. Novac koji bi zadržao od igračeve plaće investirao bi u mega-transfera za Balea. Prema Madridu bi krenuo i vratar De Gea. Operacija dovođenja Velšanina očito je 0prioritet desetljaća' za najtrofejniji engleski klub.

No, na Old Traffordu lukavo iščekuju još jednu ogromnu momgućnost uštede. Naime, Englezi strpljivo čekaju da Fifa kazni Monaco zbog kršenja financijskog fair-playa, a nakon toga bi United bio spreman platiti klubu iz Kneževine znatno manju odšteteu za Kolumbijca koja je dogovorena prije godinu dana.

United je tada obećao da će, ukoliko Falcao zadovolji ukuse Engleza, platiti za njega 55 milijuna eura za otkup ugovora.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 14:33