INCIDENT U SVLAČIONICI

IZBAČEN IZ KLUBA I KUĆE Zbog seks skandala anonimna špica sa Otoka postala veća zvijezda i od Mourinha

Engleski nogometaš Jay Hart na gostovanju je završio u svlačionici s domaćom navijačicom

Jay Hart ovih je dana na Otoku popularniji i od Josea Mourinha. Do ovoga vikenda potpuno anonimni napadač niželigaša Clitheroea iz gradića Lancashirea, preko noći je postao poznat jer je nakon utakmice u svlačionici poseksao navijačicu protivničkog kluba. Taj događaj već je nekoliko dana glavna tema u gotovo svim engleskim medijima, od Daily Maila , Independenta i brojnih drugih...

'Incident' koji je netko snimio mobitelom dogodio se netom nakon okršaja Mosleya i Clitheroea ovoga vikenda u kojem je gostujući sastav teško stradao (4:1). Odmah nakon utakmice, Hart je ulovljen u svlačionici s navijačicom Mosleya i to na klupi za rezerve. Na sebi ima poluspušteni dres i trenirku svoje momčadi, ali i plavušu, za koju je sam poslije utvrdio da joj nije zapamtio niti ime.

Snimka je isti dan dospjela u ruke čelnika kluba pa je 24-godišnji napadač potjeran iz kluba, ali i iz vlastitog doma. Naime, njegova dugogodišnja djevojka odmah ga je izbacila iz kuće pa je nevjerni Jay morao preseliti kod mame.

"Posramljen sam i želim se ispričati svima u Clitheroeu kao i mojoj obitelji.", poručio je Hart, koji je osim navijača, klupskog vodstva i djevojke razočarao i svoje dvoje djece.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 12:00