TOTALNO IGNORIRANJE

ITALIJA STIŽE NA POLJUD? Baldasar: 'Dobra ideja, ali ovi iz HNS-a nas uopće ne doživljavaju...'

Ja razdvajam ljude iz HNS-a i reprezentaciju. To nisu iste stvari, reprezentacija je uvijek dobrodošla - zaključio je Baldasar
 Vladimir Dugandžić/CROPIX

Gradonačelnik Splita Ivo Baldasar oduševljen je idejom da Split ugosti Italiju.

- Kako ne. Pa to će biti fantastična priredba, Split ima predivan stadion i još bolju publiku, bila bi nam čast da reprezentacija tu utakmicu igra u Splitu - kazao nam je gradonačelnik.

I ne samo tu...

- Naravno. Pa pitao si me jednom na briefingu, pa kažem opet, Poljud je našoj reprezentaciji uvijek otvoren. Naravno da bismo voljeli i spremni smo ugostiti bilo koju utakmicu naše reprezentacije, a ova s Italijom nam je zbog renomea protivnika svakako najzanimljivija - kazao je gradonačelnik.

No, stvar je to koja se treba 'skuhati' u prostorijama Hrvatskog nogometnog saveza. A ekipa predvođena predsjednikom Davorom Šukerom ne doživljava posebno ozbiljno Baldasara i pozive iz Splita. Svjedoči tome i odnos prema ideji da Split bude hrvatski kandidat za domaćinstvo dijela Europskog prvenstva 2020. godine.

- I dalje nam se ne javljaju. A opet smo ih zvali. Totalno ignoriranje - kaže nam Baldasar.

Uopće vas ne doživljavaju?

- Ne bih rekao nas, nego takvim ponašanjem pitanje je doživljavaju li oni u HNS-u uopće vlastitu državu! - oštar je splitski poteštat.

- Ali ja razdvajam ljude iz HNS-a i reprezentaciju. To nisu iste stvari, reprezentacija je uvijek dobrodošla - zaključio je Baldasar.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. rujan 2024 03:49