OSTANAK U MAKSMIRU

'IMAO SAM PONUDU IZ DUBAIJA, ALI DAO SAM RIJEČ MAMIĆU' Šimunić još godinu dana u Dinamu

Želim s Dinamom igrati još jednu Ligu prvaka, onda otići na Svjetsko prvenstvo u Brazil, to bi zaista bilo sjajno - zaključio je Šimunić koji je zaliječio ozljedu
 Srećko Niketić/CROPIX

Dinamo je i prije početka prijelaznog roka dobio svoje najveće pojačanje. Josip Šimunić potpisuje novi jednogodišnji ugovor! Očekivao se takav rasplet, jer je hrvatski reprezentativac dao naslutiti da želi ostati u Maksimiru, a Zdravko Mamić je prije nekog vremena kazao da će mu "ponuditi bianco ugovor na potpis". Ipak, čekala se definitivna potvrda dogovora Modrih i Šimunića. Koja je, eto, stigla.

- Bio sam na razgovoru i sve smo se bez problema dogovorili. Potpisat ću za Dinamo na još godinu dana - kazao nam je Šimunić, uživajući u prekrasnom danu u metropoli, s obzirom da su Modri imali slobodni dan.

A bilo je ponuda, sasvim logično, Šimunić i dalje igra na vrhunskoj razini.

- Imao sam jednu odličnu ponudu iz Dubaija, ali dao sam riječ Zdravku Mamiću, a meni je riječ zakon. Želim s Dinamom igrati još jednu Ligu prvaka, onda otići na Svjetsko prvenstvo u Brazil, to bi zaista bilo sjajno - zaključio je Šimunić.

Jedna dobra vijest obično ne dolazi sama, iza Šimunića su ostali i dani ozljeda. Vraća se u konkurenciju za subotnji ogled s Cibalijom u Vinkovcima!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 02:16