NAKON TURSKE U ISTRU

Igrači Dinama u Rovinju, Zdravko Mamić na sudu

Zbog nemogućnosti treniranja u Zagrebu, nogometaši Dinama 17. veljače sele se u Rovinj
Zagreb, 040109.Maksimirska 128. Prostorije NK Dinama.Konferencija za medije Zdravka Mamica povodom izjave Ivana Sibera u jucerasnjoj emisiji RTL-a Duel u kojem su se sucelili predsjednicki kandidati Ivo Josipovic i Milan Bandic.Foto: Ronald Gorsic / CROPIX
 Ronald Gorsic / CROPIX

ZAGREB - Zbog odgode nastavka prvenstva i nemogućnosti treniranja u Maksimiru nogometaši Dinama, koji se u nedjelju vraćaju iz Turske, nakon dva slobodna dana u utorak će pripreme nastaviti u Rovinju, gdje će ostati najmanje do nedjelje, a možda i dulje, ako se doma ne osposobi barem jedan teren. U planu su i dvije utakmice, 20. i 21. veljače. Kao i obično u slučaju vremenskih nepogoda, u Maksimiru je glavni direktor stadiona Miljenko Sakoman:

- Snijega će biti još, nove padaline možemo očekivati sredinom sljedećega tjedna. Najprije se mora očistiti sav snijeg sa stadiona, uključujući i tribine, no samo čišćenje i nije toliki problem koliko stanje terena nakon čišćenja. Neće valjati ako će biti zaleđen, neće valjati ako će biti blato - poručio je Snješko Sakoman.

Problem Maksimira je što je na njemu, osim Dinama, igra i Lokomotiva i što su u 18. kolu oboje domaćini pa je već određeno da ‘lokosi’ s Varteksom igraju u nedjelju, samo dan nakon što ‘plavi’ ugoste Croatiju Sesvete.

Dok Sakoman sređuje teren, Zdravko Mamić opet ispašta zbog svog verbalnog ispada. Državno odvjetništvo je, naime, Županijskom sudu predložilo istragu protiv izvršnog dopredsjednika Dinama jer je prijetio novinaru Nacionala Berislavu Jeliniću nakon Otvorenog 21. siječnja ispred studija HTV-a. (nl/tn)

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. rujan 2024 09:30