PRIMJER SVIMA

Igor Bišćan se odrekao više od milijun kuna!

Rijetko se može pronaći netko tko bi se dobrovoljno odrekao tolike svote
Zagreb, 120110.Stadion u Maksimiru.Okupljanje nogometasa Dinama uoci pocetka zimskih priprema.Na fotografiji: Igor Biscan.Foto: Ronald Gorsic / CROPIX
 Ronald Goršić / CROPIX

ZAGREB - Igor Bišćan odrekao se svoje rate od 180.000 eura koja mu je trebala na račun sjesti 1. lipnja! Ne samo to, Bišćan ne želi primati plaću u Dinamu dok god je ozlijeđen, odnosno, dok mu traje oporavak! Netko će možda zaključiti “lako njemu kad čovjek ima novaca”.

Sve u redu, u sjajnoj karijeri zaista je zaradio velik novac, ali opet, rijetko se može pronaći netko tko bi se dobrovoljno odrekao tolike svote. Zašto se onda ne odreknu i neki drugi? On i Argentinac Leandro Cufre zasad su jedini koji su se odlučili za takav potez, pišu Sportske novosti.

Igoru se na tom činu zaista treba skinuti kapa. Jasno, sad je riješeno i pitanje ostaje li Bišćan u Dinamu. Naravno da ostaje, s velikim ambicijama kreće u novu sezonu. Kad se oporavi od 'čišćenja’ gležnja za otprilike mjesec dana, priključit će se pripremama. Nije mu niti padalo na pamet prekinuti karijeru, upravo sad je prepun nove želje da s Dinamom slijedeće sezone ostvari i europski uspjeh.

Još jedna važna vijest je isplovila iz Maksimirske 128. U Dinamu žele da Robert Kovač ostane još jednu sezonu! Slijedećeg tjedna održat će se razgovori na temu njegovog ostanka u plavoj svlačionici. Robert također želi produžiti karijeru, pa je dosta izvjesno da će se dogovoriti. Naravno, njegov ostanak bio bi pravi potez.

- Najveće pojačanje Dinama za slijedeću sezonu jest činjenica da će momčad istati na okupu! - zaključio je Mamić.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 20:31