ŽELE SENIJADA

Ibričić opet na meti Blackburna

Blackburn Rovers' Nikola Kalinic (R) celebrates his goal against Aston Villa during their English League Cup semi-final soccer match at Villa Park in Birmingham, central England, January 20, 2010. REUTERS/Darren Staples (BRITAIN - Tags: SPORT SOCCER)
 Reuters

SPLIT - Blackburn nije odustao od Senijada Ibričića. Engleski mediji donose informacije o opetovanoj želji trenera Sama Allardycea da još ove zime na Ewood Park dovede Hajdukova ofenzivnog veznjaka.

Allardyce ima visoko mišljenje o Ibričiću, kojeg je pratio u dresu reprezentacije BiH u kvalifikacijskim utakmicama za svjetsko prvenstvo. Kada se činilo da je Blackburnov interes splasnuo, posebno nakon što je Ibričić s Hajdukom potpisao novi ugovor do ljeta 2014., ova opcija je opet aktualizirana.

Čak se spekulira da će Blackburn poslati svoje skaute u Španjolsku na neku od utakmica Hajduka kako bi Allardyce dobio povratnu informaciju o Ibričićevoj trenutačnoj formi. Hajduk već u utorak igra protiv švicarskog Young Boysa.

- Nemam komentara o interesu Blackburna - poručio je Ibričić s priprema Hajduka.

Navodi se da je Blackburn spreman platiti Hajduku odštetu od oko 3,5 milijuna eura za Ibričića.

Predsjednik Joško Svaguša dosad je inzistirao na odšteti od šest milijuna eura za 24-godišnjeg nogometaša koji je prošle jeseni bio najbolji igrač Hajduka, a danas je u svim nacrtima trenera Edoarda Reje označen kao glavni adut za proljetni dio sezone.

Teško da će Hajduk popustiti oko cijene.

- Nema ništa novo oko Ibričića - poručio je Svaguša, koji je također s hajdukovcima u Marbelli.

Inače, Svaguša je najavio odlazak u Barcelonu i posjet Camp Nou, gdje će pokušati dogovoriti gostovanje slavnog katalonskog kluba u Splitu tijekom 2011. godine u povodu proslave 100. godišnjice Hajduka.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 02:26