PUCANJ U PRAZNO

Ibričić: Mamića se mora zadovoljiti crvenim kartonom

Zagreb, 040109.Maksimirska 128. Prostorije NK Dinama.Konferencija za medije Zdravka Mamica povodom izjave Ivana Sibera u jucerasnjoj emisiji RTL-a Duel u kojem su se sucelili predsjednicki kandidati Ivo Josipovic i Milan Bandic.Foto: Ronald Gorsic / CROPIX
 Ronald Gorsic / CROPIX

ZAGREB - Valjda mora biti jedan crveni karton po utakmici da Mamić bude zadovoljan - bubnuo je nakon utakmice Senijad Ibričić i ostao živ. Veznjaku Hajduka očito nije u krvi radovati se uspjehu poput suigrača, jer činjenica je da je “nula” Hajduku bila poput pobjede. Ono po što su došli u Maksimir, to su i dobili. Ako izuzmemo Ibričića, gorčina je ovaj put bila rezervirana za “modru” svlačionicu.

- Tužan sam. Zbog publike, zbog dekora, zbog rezultata - počeo je nabrajati Marijo Mandžukić koji će polufinale Kupa pamtiti po rovovskoj borbi s Pandžom.

- Da sam otišao na tribinu, i tamo bi me pratio. U karijeri me nitko nikada nije tako čuvao.

Nije Mandžo bio iznenađen “autobusom” u kaznenom prostoru.

- To smo i pretpostavljali.

Recept za uzvrat se zna.

- Ne smije nam se dogoditi da dva, tri igrača ne dođu na utakmicu. Trebamo biti zajedno i već prije izlaska na Poljud pokazati zube. To je jedini način da stignemo do finala.

Slično misli i Tomislav Barbarić. Odigrao je Barba utakmicu na razini. Za razliku od većine suigrača. Zapamtili smo i duel u kaznenom prostoru. Sjetio ga se i on.

- Očito nisam naučio padati u kaznenom prostoru - s primjetnom dozom ironije komentirao je tu situaciju stoper Dinama, koji se sjetio atmosfere s Poljuda iz prošlog finala Kupa.

- Znam. Znam što nas čeka. Ipak, jedva čekam da istrčim na toj utakmici. Sigurno se Hajduk neće braniti s desetoricom, kao što je to bio slučaj danas. Moraju ići po gol, a to će već teže ići.

Možda i zbog činjenice da obrana Dinama već petu utakmicu nije primila pogodak. Eh, da je i ostatak momčadi na toj razini...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 02:19