POSTAO VIŠAK

I Newcastle se uključuje u utrku za Nikom!

Tottenham Hotspur's Niko Kranjcar celebrates scoring against Stoke City during their English Premier League soccer match at The Britannia Stadium, Stoke, England, Saturday March 20, 2010. (AP Photo/Jon Super) ** NO INTERNET/MOBILE USAGE WITHOUT FOOTBALL ASSOCIATION PREMIER LEAGUE (FAPL) LICENCE. CALL +44 (0) 20 7864 9121 or EMAIL [email protected] FOR DETAILS **
 AP

Newcastle je spreman uključiti se u siječnju u utrku za Nikom Kranjčarom, veznim nogometašem hrvatske nogometne reprezentacije i Tottenhama.

Kranjčar je ispao iz najužih kombinacija menadžera Harryja Redknappa pri sastavljanju udarne momčadi. Željan je garancije mjesta u početnih jedanaest, stoga i spreman na odlazak. Sukus je to teksta objavljenog na internetskim stranicama News of the Worlda kroz koji se zaključuje da bi prelaskom u sastav sa St. James' Parka to i dobio.

Newcastle, povratnik u Premierligu, nakon samo jedne drugoligaške sezone, željan je u siječnju osnažiti se igračem koji bi trebao garantirati ostanak "svraka" u elitnom razredu engleskog nogometa.

"Kranjčar (26) je prošle sezone napustio Portsmouth i postao hit u Tottenhamu, ali i ispao iz kombinacija po dolasku Rafaela van der Vaarta u klub. Interes za njim iskazuje i Everton koji ga je želio dovesti kada je napuštao Fratton Park i koji je spreman odreći se Stevena Pienaara kako bi sada realizirao transfer", zaključuje se u tekstu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 14:44