POTPISAO UGOVOR

Hrvoje Čale i službeno igrač Wolfsburga!

'Wolfsburg je jako dobar klub. Impresioniran sam klupskom strukturom i organizacijom. Za mene je posebna prilika igrati u takvom klubu i ponosan sam zbog toga'
 vfl-wolfsburg.de

Hrvatski 26-godišnji nogometaš Hrvoje Čale potpisao je trogodišnji ugovor s njemačkim prvoligašem Wolfsburgom. Postao je, tako, nakon Marija Mandžukića i Srđana Lakića, treći Hrvat u tom klubu...

Nakon što je protekle tri sezone odigrao za turski Trabzonspor, s kojim je sporazumno raskinuo ugovor, Čale je u Wolfsburg došao kao slobodni igrač.

- Wolfsburg je jako dobar klub. Impresioniran sam klupskom strukturom i organizacijom. Za mene je posebna prilika igrati u takvom klubu i ponosan sam zbog toga. Felix Magath je izuzetno veliki trener i radujem se radu s njime – izjavio je hrvatski lijevi bek za službenu stranicu kluba.

Uz Čalu, koji među ''vukovima'' ostaje do ljeta 2014. godine, novi član kluba je i grčki 32-godišnji srednji branič Sotirios Kyrgiakos, dosadašnji član Liverpoola, koji je potpisao dvogodišnji ugovor.

- Srednja linija naše obrane nije bila baš stabilna, morali smo nešto učiniti, pojačati se. Kyrgiakos je igrač koji će nas odmah ojačati i može nam pomoći. Iskusan je, poznata mu je Bundesliga i ritam igranja i neće mu biti potrebno vrijeme za adaptaciju – rekao je trener Felix Magath.

Čale će u Wolfsburgu nositi dres s brojem 26, a Kyrgiakos broj 16.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 15:43