ODLAZI U KATAR

HOMMAGE LEGENDI KLUBA Barcelona će odati počast Xaviju s posebnim dresovima

U subotu će odigrati posljednju prvenstvenu utakmicu u dresu Barcelone na Nou Campu

Jedna od najvećih legendi Barcelone svih vremena, Xavi Hernandez, odlučio je nakon sedamnaest godina reći zbogom Nou Campu i navijačima Blaugrane. Već je i ranije bio najavljivan njegov odlazak, ali veznjak španjolske reprezentacije danas je službeno potvrdio špekulacije.

- Napuštam klub na kraju sezone. Ovu odluku donio sam teška srca, nije bilo lako, ali moja obitelj i ja ocijenili smo kako je vrijeme za promjenu. Odlazimo u Katar gdje sam potpisao za tamošnji Al Sadd na dvije godine

Xavi Hernandez još će tri puta igrati za Katalonce. U subotu će protiv Deportiva odigrati posljednju prvenstvenu utakmicu u dresu Barcelone na Nou Campu, nakon toga na rsaporedu je finale kupa protiv Bilbaa, također na stadionu Barce, te finale Lige prvaka 6. lipnja protiv Juventusa u Berlinu.

Barcelona će mu za subotnju utakmicu protiv Deportiva (u 18:30 sati) odati počast posebno izrađenim dresovima. Na prednjoj strani dresova pisat će "Gracies, Xavi". Na toj utakmici legendarni veznjak nastupit će 765. put za Barcelonu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 13:52