NEMA VIŠE PREPREKA

HNS izdao trenersku licencu Prosinečkom!

Na mig iz Uefe, gdje Prosinečkog doživljavaju ‘zaštićenom nogometnom baštinom’, HNS je požurio izdati trenersku licencu proslavljenom igraču Crvene zvezde i hrvatske reprezentacije

ZAGREB - Na generalki protiv Borca imali smo 22 tisuće ljudi na stadionu, a za dvoboj prvog proljetnog kola sa Smederevom navijači su ‘trebovali’ više od 30 tisuća ulaznica, ali je utakmica odgođena zbog snijega u Srbiji. Odgoda nam je dobrodošla da napokon raspletemo ovu pat-poziciju u kojoj se našao naš trener Prosinečki - rekao nam je ispred Rusanove 13 Zvezdin direktor Đorđe Stefanović.

Dolaskom na klupu uspavanog beogradskog velikana, Robert Prosinečki isprovocirao je euforiju među navijačima crveno-bijelih, ali je zatim udario glavom u čvrst birokratski zid. Premda je četiri godine asistirao Slavenu Biliću u našoj reprezentaciji, nikada nije upisao HNS-ovu nogometnu akademiju koja izdaje trenerske PRO-licence, zbog čega mu je prijetila opasnost da u protokol ulazi samo kao “službeni predstavnik”, što u klubu Zvezdina kalibra doživljavaju kao malo poniženje.

Prosinečki će službeno krštenje imati prvog vikenda u ožujku.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. rujan 2024 21:57