'DOBRO SMO I PROŠLI'

Halilović debitirao u Ligi prvaka: 'Uvjeren sam da se mogu nadmetati na ovoj razini'

Teško nam je igrati u Ligi prvaka, jer se istodobno moramo silno truditi da ne primimo gol, a istodobno jurišati i pokušati ga zabiti. To je zaista teško - kaže Sammir
 Drago Sopta/CROPIX

Zaokružio je mladi Alen Halilović svoju "trilogiju". Nakon debija, zatim i pogotka u HNL-u, ubilježio je i debi u Ligi prvaka. Nije najmlađi, ali jedan od najmlađih koji su igrali u elitnom natjecanju sigurno jest. Ušao je u sudačkoj nadoknadi.

- Osjećao sam se sjajno, kao i uvijek publika me nosi i daje mi sjajnu podršku, a ja joj silno želim uzvratiti. Jesam li spreman za ovu razinu? Treniram a na treneru je da odlučuje o tome, no nije mi bilo teško trčati i nadmetati se s ovim fantastičnim igračima jer ionako odlično radimo. Da, mislim da se mogu nadmetati na ovoj razini - zaključio je Halilović i krenuo na počinak uoči ranojutarnjeg odlaska u školu.

Nakon njega pred nas je stao Sammir koji iako ima 25 godina već praktički za Dinamo sudjeluje u Europi s veteranskim stažom.

- Dobro smo krenuli, imali smo neke šanse, ali smo primili pogodak i tada se naša igra počela raspadati. Na kraju, čini mi se da smo i dobro prošli.

Osvrnuo se hrvatski Brazilac i na tu sve težu borbu Dinama za bod u eliti.

- Teško nam je igrati u Ligi prvaka, jer se istodobno moramo silno truditi da ne primimo gol, a istodobno jurišati i pokušati ga zabiti. To je zaista teško, ali vjerujem da je zadnje kolo i kijevski Dinamo naša šansa.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 03:00