LISTA GUARDIANA

HAJDUKOVCI U DOBROM DRUŠTVU Golovi Balića i Malokua među najljepšima prošlog tjedna!

Majstorije Malokua i Balića su na listi koju je sastavljao poznati dnevnik/portal iz Manchestera od ukupno 18 najljepših pogodaka prošlog tjedna
 Cropix

Spektakularni pogoci mladih hajdukovaca Elvira Malokua i Andrije Balića našli su se na top listi najljepših pogodaka prošlog tjedna koju je objavio engleski "The Guardian", piše Slobodna Dalmacija.

Nevjerojatan lob Malokua u nedjeljnom prvenstvenom susretu protiv Slaven Belupa, vjerojatno jedan od najljepših pogodaka ikada postignutih na Poljudu, te također fantastičan volej 17-godišnjeg Balića u rašlje u susretu kvalifikacija Europske lige protiv norveškog Strømsgodseta kojem je pun stadion digao na noge nisu ostali nezamijećeni čak ni na Otoku.

Maloku i Balić tako su se našli na top listi najefektnijih pogodaka tjedna postignutih na terenima diljem svijeta uz golove veličina kao što su Luis Suarez (Barcelona), Eden Hazard (Chelsea), Christian Benteke (Liverpool), Alex Oxlade-Chamberlain (efektni gol koji je Arsenalu donio pobjedu u Charity Shieldu protiv prvaka Chelseaja), Harry Kane (Tottenham), Xavi (Al Sadd)...

Majstorije Malokua i Balića su na listi koju je sastavljao poznati dnevnik/portal iz Manchestera od ukupno 18 najljepših pogodaka prošlog tjedna. Po dva igrača na listi imaju samo Barcelona, Liverpool i – Hajduk.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 02:17