ODLUKA U PONEDJELJAK

HAJDUK NUDI REJI 250.000 EURA PO SEZONI? Naletilić: 'Uz tu ponudu realno je da dođe'

'Ako se nakon sastanka u Opatiji smatralo 50:50, sad je to puno više u korist Hajduka'

Hajduk je podebljao uvjete, Reja se ozbiljno zamislio! To je sad vrlo primamljivo i ovo je sad konačno: Edy Reja će odlučiti u – ponedjeljak i reći Hajduku, da ili ne!

U taboru talijanskog trenera smatra se da je sad “Hajduk bio više nego korektan” i da je to Hajdukov “više od maksimuma”. Reja je rekao da neće izlaziti u javnost dok ne priopći odluku u ponedjeljak. Reja je čak mislio doći u Mladinu, da vidi Hajduka na djelu, ali su uvjeti za igru nemogući, a i put nezgodan, pa je naumio istog popodneva u Rijeci gledati utakmicu Rijeka – Lokomotiva, kako bi se informirao na licu mjesta o snazi Hajdukovih suparnika u kupu i prvenstvu. I to dovoljno govori.

Reja je rekao kako neće izlaziti u javnost dok ne priopći odluku u ponedjeljak. O tome nam svjedoči Rejin menadžer Marko Naletilić koji nam je pak sa svoje strane bio vrlo otvoren:

– Hajduk je sad stvarno ponudio korektne financijske uvjete, doista su na djelu pokazali veliku želju, daju “misteru” široke ovlasti da sve posloži u što je uključen i rad s mladima. U ponedjeljak će dobiti odgovor da ili ne. Prva ponuda je bila u Opatiji, ovo je druga, sad vrlo konkretna i korektna ponuda. S naše strane neće se govoriti o financijskim detaljima, to je stvar kluba. Ako Reja prihvati, naravno da će se znati pod kojima uvjetima dolazi – rekao nam je Naletilić i dodao:

– Šanse su sad puno veće, ako se nakon sastanka u Opatiji smatralo 50:50, sad je to puno više u korist Hajduka da Reja prihvati ponudu. Neću se hitnuti postocima, ali šanse su vrlo realne. Napokon, srce ga vuče prema Hajduku, to nije floskula – rekao nam je Naletilić.

Na klubu je da kaže cijenu. Potvrđeno nam je da Reja ima i druge opcije, ali čekao je Hajduk. I to je sad još ozbiljnije. Talijani spominju da mu se Parma ponudila, što je Reja odbio. I rekao da ide na Kantridu “skautirati”.

Naravno, htjeli bismo znati kolika je cijena, u Opatiji je bilo ispod 200.000 eura godišnje, sad je očito više...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 12:32