ODLAZAK NAPADAČA

GUŽVA U NAPADU Krstanović u Sheffield odlazi sljedeći tjedan, Dinamo čeka ponudu za Beqiraja

Ivan Krstanović je u dvije pripremne utakmice Modrih postigao četiri pogotka. Tri je zabio Šmarju, jedan Olimpiji. Ne samo to, sve svoje minute na travnjaku je odradio jako dobro. Izgleda moćno, motivirano, raspoloženo. Međutim, nije u prvom planu, isto kao i Fatos Beqiraj.

O obojici Dinamovih napadača proteklih tjedana se dosta pisalo, špekuliralo se o njihovu odlasku iz plave svlačionice. Posebno o Krstanoviću, čiji je odlazak u Sheffield Wednesday nalikovao gotovo završenoj priči. Trener Jurčić odlučio ga je staviti u “zavjetrinu”, praktički ga gleda kao igrača “koji je već otišao”. Niti Beqiraju situacija nije nimalo ružičasta, sad kada su tu Soudani, Fernandes, Čop, Rukavina i Kramarić, teško će mu biti izboriti poziciju u momčadi ako ostane.

Saznajemo da bi se transfer Krstanovića u Sheffiled Wednesday mogao ostvariti već sljedeći tjedan. Klubovi su se već dogovorili, čeka se samo radna dozvola koja bi trebala stići. Ljudi koji brinu za Krstanovićevu karijeru sigurno ne bi ulazili u posao da nisu imali informaciju kako će radna dozvola biti dobivena.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 13:37