KVALITETNA MOMČAD

Gullit: Milan je spreman za uzlet na vrh

S optimizmom gledam na Milanove šanse u ovoj sezoni, izjavio je Gullit
AC Milan's Ronaldinho, left, leaves as he talks to Clarence Seedorf during the second half of an exhibition soccer match against the Chicago Fire in Bridgeview, Ill., Sunday, May 30, 2010. AC Milan won 1-0. (AP Photo/Nam Y. Huh)
 AP

Nakon nekoliko neuspješnih sezona Milan je spreman na novi uzlet na nogometni vrh, bilo da se radi o talijanskoj Seriji A ili Ligi prvaka.

S pojačanjima u vršku napada koja su stigla u posljednjim danima prijelaznog roka, riječ je o Zlatanu Ibrahimoviću iz Barcelone i Robinhu iz Manchester Cityja, Milan može mnogo, smatra nekadašnji igrač "rossonera" i bivši nizozemski reprezentativac Ruud Gullit.

- S optimizmom gledam na Milanove šanse u ovoj sezoni. Ponovno imamo igrače koji se mogu nositi s Manchester Unitedom, Barcelonim i Chelseajem, najjačom trojkom Lige prvaka - smatra Gullit.

- Imamo razloga biti ushićeni, novopridošli Robinho i Ibrahimović će se dobro uklopiti uz Ronaldinha i Pata. Silvio Berlusconi je održao obećanje i složio sjajnu momčad.

- Ovaj se Milanov sastav može usporediti s onim u kojem smo igrali Marco van Basten, Frank Rijkaard i ja. Premda će trebati nešto vremena da se svi uklope, najvažnije je da u toj momčadi ponovno ima pregršt kvalitete - zaključio je Nizozemac.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. rujan 2024 04:13