PA AKO IMAJU...

Guardiola: Messi može u Inter... Ali za 250 milijuna!

Barcelona's Argentinian forward Lionel Messi reacts lying on the ground during their first league football match between Barcelona and Mallorca at Camp Nou Stadium on October 3, 2010 in Barcelona. The game ended in a draw 1-1. AFP PHOTO/ JOSEP LAGO
 AFP

Posljednjih se dana potencira kroz medije želja Interova predsjednika Massima Morattija za dovođenjem Lionela Messija. Barcelonin trener Josep Guardiola nema ništa protiv.

Štoviše, ohrabrio je aktualne europske i talijanske prvake španjolski stručnjak riječima da su Katalonci spremni za razgovor. Prije toga će, naravno, Inter morati ispuniti neke uvjete, a prvi i osnovni odnosi se na klauzulu u argentinčevom ugovoru koja kazuje da može napustiti Camp Nou pronađe li se kupac s bankovnim jamstvima od astronomskih 250 milijuna eura.

- Možemo pričati o Messijevom odlasku, ali tek onda kada on poželi otići i kada Moratti uplati 250 milijuna eura. No, kako sam shvatio, Leo ne želi otići, a igračevo mišljenje presudno je u nogometu. Njegova je posljednja - kazao je Guardiola.

Za očekivati je da Inter neće na stol staviti traženu svotu, no pojačanja u siječnju ipak bi trebalo biti.

La Gazzetta dello Sport u tom kontekstu navodi interes kluba za Tottenhamovim Garethom Baleom, strijelcem sva tri pogotka u Interovoj pobjedi protiv engleske momčadi u Ligi prvaka u srijedu (bilo je 4-3). Na toj je listi i Andrea Barzagli, Wolfsburgov centralni branič.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. rujan 2024 03:34