ULTIMATIVNI VODIČ

FOTO: TINA KATANIĆ U MANDŽINOJ POZI Predstavila najbolji vodič kroz SP u Brazilu!

Riječ je o prilogu Jutarnji sport: Total Brazil, publikaciji koja je ugledala svjetlo dana s ciljem vođenja čitatelja kroz Mundijal u Brazilu

Tina Katanić kao - Mario Mandžukić! Pobjednica nedavno završenog showa Zvijezde pjevaju jučer je u ruke uzela novi proizvod Jutarnjeg lista i predstavila ga nogometnoj publici.

Riječ je o prilogu Jutarnji sport: Total Brazil, publikaciji koja je ugledala svjetlo dana s ciljem vođenja čitatelja kroz Mundijal u Brazilu. Jedini prilog na tržištu, koji ima točne popise igrača svih reprezentacija jer je tiskan nakon Fifina roka za predaju prijava 23 imena za SP, jučer je predstavljen u trgovini Shoetique u Masarykovoj ulici u Zagrebu.

- Ovo je ultimativni vodič kroz Svjetsko prvenstvo koji donosi detaljnu analizu svih reprezentacija, njihova načina igre i igrače koji bi trebali započinjati utakmice u Brazilu - kaže urednik sportske rubrike Jutarnjeg lista Nikica Puhalo.

Osim detaljnih analiza, magazin donosi i ekskluzivne tekstove najboljih sportskih novinara u Hrvatskoj, Dražena Krušelja i Tomislava Židaka, koji se prisjeća svih svojih svjetskih prvenstava, ali i radi listu deset najboljih Hrvata na Mundijalima. Magazin na 116 stranica, koji je moguće kupiti po popularnoj cijeni od 9,90 kuna, došla su upoznati brojna poznata sportska imena, poput Joška Jeličića, Borisa Živkovića, Slavena Rimca, Jurice Golemca...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 14:01