MAMIĆ OKUPIO IGRAČE

FOTO: OKUPLJANJE MODRIH Dinamo krenuo s pripremama za novu sezonu, u nedjelju dolazi novi Portugalac

 Damir Krajac / CROPIX

Pomalo u sjeni zbog dugo iščekivane premijere SP-a, nogometaši Dinama krenuli su s pripremama za novu sezonu. Zoran Mamić okupio je u četvrtak ujutro igrače na Maksimiru i krenuo s laganim treningom.

- Tri tjedna je pozamašna pauza. Ne sjećam se kada smo imali toliko vremena za odmor - nasmijao se Mamić kojem su se odazvali svi igrači na koje je računao u uvodnim danima priprema.

- Addy, Pamić i Perić su u procesu rehabilitacije. Taravelu supruga treba roditi svaki tren, a Ruben Lima će nas vjerojatno napustiti - kazao je Zoran Mamić naglasivši kako prijelazni rok još uvijek nije završen.

- Nismo definirali vratare. Dva su u igri. Jedan je Eduardo iz Portugala, dok je drugi kandidat također na SP-u. Mogu samo reći da se ne radi o Europljaninu - zagonetno će trener Dinama.

Dodao je da se traži rješenje za ofenzivu, dok bi centralni vezni već početkom sljedećeg tjedna mogao potpisati ugovor s Dinamom.

- Dolazi u nedjelju, a nakon liječničkog pregleda slijedi potpis ugovora.

Mamić nije htio otkriti o kome se radi, ali vjerojatno je riječ o Portugalcu Goncalu iz Estorila. Kako bilo, u Zagrebu se ostaje do 25. lipnja kada ‘modri’ odlaze u Moravske Toplice.

- Igrat ćemo s ruskim Rostovom, Maccabijem iz Tel Aviva te Petrolulom iz Rumunjske - završio je Zoran Mamić. *

DINAMO: Antonijo Ježina, Kristijan Jajalo, Marko Mikulić te sljedeći igrači: Josip Šimunić, Jozo Šimunović, Ivo Pinto, Arijan Ademi, Domagoj Antolić, Paulo Machado, Domagoj Pavičić, Josip Pivarić, Jerko Leko, Luka Capan, Luis Ibanez, Leonardo Sigali, Dejan Radonjić, Marko Pjaca, Armin Hodžić, Jakov Biljan, Jeremy Taravel, Said Husejinović i Junior Fernandes.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. rujan 2024 11:19