15.000 NAVIJAČA

FOTO: NEMA TORCIDE, IMA PUBLIKE Rekordan broj gledatelja ove sezone na Maksimiru

A što je najbolja stvar, poklonici Dinama su kućama otišli zadovoljni rezultatom i igrom što garantira trofej u srijedu kada je finale Kupa protiv Splita

Torcide nije bilo na maksimirskom jugu. Sukladno najavama, navijači Hajduka odbili su personaliziranu prodaju ulaznica i ostali u Splitu. Doduše, to i nije bio loš izbor s obzirom na rezultat derbija…

Na jugu ih se tako skupilo tek pedesetak pristaša Hajduka koji su sjedeći pratili utakmicu. S druge strane, vapaj Dinama za podrškom u derbiju konačno je pao na plodno tlo. Honorirali su navijači pokušaje kluba da ih pridobije na tribine i bude im vjetar u leđa.

Naravno da bi tih 15ak tisuća posjetitelja derbija bio podbačaj u nekim prošlim vremenima, ali sada je to sjajna posjeta, najbolja u ovoj sezoni u Maksimiru! Na Aalborgu ih je bilo osam tisuća dok je na Petrolul došlo oko 12 tisuća navijača!

A što je najbolja stvar, poklonici Dinama su kućama otišli zadovoljni rezultatom i igrom što garantira trofej u srijedu kada je finale Kupa protiv Splita. Nažalost, na derbiju je još jednom došla do izražaja loša infrastruktura Maksimira. Najbolje se to vidjelo u poluvrmenu kada su gledatelji nakaratko napustili tribine zbog kiše koja je počela padati.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. rujan 2024 01:30