NEMA OPROSTA

FOTO: BBB prekinuli trening Dinama i očitali igračima bukvicu!

Dinamo je od najvećeg rivala ispao iz Kupa bez ispaljenog metka i to je natjeralo navijače na drastični korak
Zagreb, 240310.Stadion Maksimir.Prva polufinalna nogometna utakmica Hrvatskog kupa izmedju Dinama i Hajduka.Na slici: navijaci Dinama.Foto: Drago Sopta / CROPIX
 Drago Sopta / CROPIX

ZAGREB - Nije sramota izgubiti na Poljudu, ali od vas tražimo da se barem potučete za ovaj dres koji nosite na sebi. Već nam je preko glave da idemo u Split i unaprijed znamo da će Dinamo izgubiti i da će vas istući - najzvučnija je poruka navijača Dinama koji su posjetom poslijepodnevnom treningu zaokružili iznimno buran dan u Maksimiru.

Da se očekivalo nešto slično, moglo se naslutiti već po pojavi policijskih patrola koje su počeli pristizati ispod južne tribine paralelno s početkom treninga. Desetak minuta nakon što je Jurčić izveo igrače, stigli su i BBB sa zahtjevom da kapetan Butina okupi igrače.

- Nisu bili neugodni. Samo su iznijeli svoje mišljenje i mogu vam reći da su bili u pravu - rekao je jedan od onih koji su u stavu mirno slušali ‘bukvicu’. Htio je ostati anoniman jer je diskrecija jedan od zahtjeva na kojem su BBB inzistirali.

Navijačima se obratio kapetan Butina. Ne znamo što je Bućo rekao, ali sve je završilo mirnim razilaženjem.

- Čekaj, a kako su Južnoamerikaci razumjeli navijače - pitao se jedan od prolaznika. Ne znamo za ostatak društva, ali Ibanez neće imati problema sa shvaćanjem poruke jer je susretu nazočio njegov budući punac, inače Mamićev dobar prijatelj Darko Alegić koji je nekolicinu navijača pozvao na piće kako bi im objasnio “kako stvari stoje”.

Inače, novinari su se u Maksimiru zatekli s misijom da od Mandžukića izvuku poneku reakciju na stav Zdravka Mamića.

Međutim, napadač nije bio raspoložen za komentar.

- Bok, bok - bilo je sve što je imao kazati prije nego je “prozvani” sjeo u auto i otišao sa stadiona.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 07:21