VELIKA ŽELJA

Fabio Cannavaro karijeru završava u Napoliju

' Svi znaju koja je moja želja. Želim igrati ovdje u svom gradu još puno godina. Zaista volim boje ovog kluba'
*** THE DECADE IN PICTURES ***Italian defender Fabio Cannavaro (C) celebrates with the trophy after the World Cup 2006 final football game Italy vs.France, 09 July 2006 at Berlin stadium. Italy won the 2006 football World Cup by defeating France on penalties. AFP PHOTO PASCAL PAVANI
 AFP

Talijanski branič u redovima torinskog giganta Juventusa, Fabio Cannavaro (36), izjavio je kako želi svoju nogometnu karijeru završiti u klubu u kojem ju je i započeo, u Napoliju.

- Svi znaju koja je moja želja. Želim igrati ovdje u svom gradu još puno godina. Zaista volim boje ovog kluba – rekao je kapetan talijanske nogometne reprezentacije i rekorder po broju nastupa za “azzurre” (131).

Napoli je nakon 16 odigranih kola u Seriji A na šestom mjestu na ljestvici, pa se tako izlazak u Europu za klub sada ne čini nedosanjanim snom.

- Bilo bi to fantastično – komentirao je talijanski veteran koji je boje Napolija branio između 1992. i 1995. godine, nakon čega je igrao za Parmu, Inter, Juventus (u dva navrata) i Real Madrid.

Aktualni ugovor s Juventusom istječe mu na kraju sezone, a nakon toga bi se trebao naći s vodećim ljudima Napolija i dogovoriti suradnju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 08:35