'MODRA' TRŽNICA

Etto na listi za prodaju, dolazak Vide izgledan!

Za Brazilca Etta ima zainteresiranih, a i Etto, naravno, nema ništa protiv. Primarno se radi o klubovima iz Bundeslige, neki izvori kažu da je su mogući ozbiljni kupci Hertha i Freiburg
 Damir Krajač / Cropix

Novo ime na listi onih koje bi u Dinamu željeli prodati je Brazilac Etto. Tako barem govore informacije bliske maksimirskom klubu. Ima zainteresiranih, a i Etto, naravno, nema ništa protiv. Primarno se radi o klubovima iz Bundeslige, neki izvori kažu da je su mogući ozbiljni kupci Hertha i Freiburg. Ima smisla ta prodaja, s obzirom da se pokušava dovesti Domagoj Vida, navodno je iz dana u dan taj transfer sve bliže realizaciji. Poziciju desnog bočnog iznimno kvalitetno može odigrati i Tomečak.

SAZNAJTE SVE O SPORTU NA STRANICAMA SPORTSKIH NOVOSTI

Domagoj Vida zapravo bi trebao biti jedina kupnja s obzirom na nestabilnu financijsku situaciju u kojoj sponzori otkazuju poslušnost i kad novaca ima “na papiru”, ali ne u blagajni.

Neki su tehnicirali i s mogućim dolaskom interovca Dodoa koji se trenutačno nalazi u Brazilu, ali nam je šef zaprešičkog kluba Branko Laljak kazao da ga iz Dinama na tu temu nitko nije kontaktirao. Makar i ta bi eventualna kupovina imala smisla, Dodo je jeftin i sasvim je solidan igrač. Najveći problem Modrih jest lijevi bok jer su Modri odlaskom Glavine i Cufrea ostali samo na Ibanezu. Međutim, kako kažu u Maksimiru, tu poziciju može zatvoriti i Carlos.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. rujan 2024 09:59